Hlava, největší (ne)přítel člověka

Máte někdy pocit, že stojíte sami sobě v cestě? V hlavě si nosíte vize, ale nedaří se vám je zrealizovat? Chcete se stát sebevědomějšími, asertivnějšími a nebát se udělat zásadní změnu, díky které se v životě posunete tím správným směrem? Pak je toto rozšířené vydání úspěšné knihy od zkušeného mentora Dr. Ivana Černohorského určeno právě vám. 

Jak vzniklo rozšířené vydání knihy? 

Obsah knihy těží převážně z akreditovaných kurzů koučinku, které autor knihy Dr. Ivan Černohorský pořádá již od roku 2012. Lidé, kteří tyto kurzy absolvují, používají metody obsažené v kapitolách této knihy pro zlepšení práce s vlastním myšlením. Pozitivní výsledky se obvykle dostaví velmi rychle. Ať už se jedná o vztahy v rodině, v práci nebo ve sportu. 

Co je smyslem této knihy?

Kniha se věnuje iracionálním a škodlivým aspektům lidského myšlení a strategiím, jak je změnit. Na knihu se můžete dívat jako na příručku, kterou lze číst v libovolném pořadí podle toho, jaký problém právě řešíte. Naleznete v ní více než 120 legračních ilustrací od akademické malířky Ivy Skřivánkové, které vám pomohou představit si konkrétní situace a vše si zapamatovat. Kniha je rozdělena do 12 kapitol, které autor nazývá hlavními „přísadami“ pro úspěch v osobním i profesním životě. Rozšířené vydání knihy má 293 stran.

●      S čím vám tato kniha pomůže?

✔   Naučíte se pracovat s vlastními myšlenkami a vidět život z trochu jiné perspektivy.

✔   Posedlost úspěchem nahradíte nadšením pro věci, kterým se věnujete a baví vás.

✔   Dostanete se do psychické pohody a díky tomu začnete kolem sebe šířit pozitivní energii.

✔   Zlepšíte vztahy s lidmi ve svém okolí a tím se automaticky dostaví i další úspěchy.

✔   Podaří se vám najít vlastní životní cestu a užívat si ji. Kariéra nebo lepší sportovní výkony se pak dostaví jako vedlejší produkt změny vašeho osobního postoje. 

Pár slov o autorovi:

Dr. Ivan Černohorský (*1962) vystudoval fakultu národního hospodářství v Německu. V 90. letech pracoval jako vědecký asistent na katedře mezinárodních vztahů a monetární ekonomie na univerzitě ve Würzburgu, kde získal doktorát z ekonomie. Na přelomu milénia pracoval ve vrcholných funkcích v bankovnictví v Praze i v Mnichově. Od roku 2005 se však věnuje kognitivně-behaviorálním tématům. V posledních letech se pak zajímá o výzkum strategií proti stárnutí, o zvyšování prevence civilizačních chorob a sportovní výkonnosti. Je zakladatelem a head coachem Mindset Academy.

 

Nově rozšířené vydání knihy Hlava, největší (ne)přítel člověka

pořídíte přímo na oficiálních stránkách Mindset Academy: www.mindset.cz

 

Cena knihy: 450 Kč včetně DPH,

doprava je zahrnuta v ceně.

Kategorie: