Vánoční inspirace s Probio: energy kuličky, bezlepkové košíčky nebo chia hvězdičky

 

Nechte se při letošním vánočním pečení inspirovat společností Probio, která patří mezi největší české výrobce a dodavatele mouk a směsí v bio kvalitě. Vánoční recepty Probio přinesou do vaší rodiny radost a užijete si je i s těmi nejmenšími. Dobroty z bezlepkových surovin ocení hlavně ti, kdo trpí potravinovými intolerancemi nebo chtějí do svého svátečního jídelníčku zařazovat zdravější varianty mlsání.     

Pečení cukroví může být skvělým způsobem, jak si atmosféru nejkrásnějších svátků v roce užít se svými nejbližšími. Každá rodina má své tajné recepty a tradice, které předává z generace na generaci, a právě zde tkví část kouzla Vánoc.  Proč ale nezkusit nové recepty se zdravějšími ingrediencemi? I cukroví lze připravit v odlehčené, zdraví prospěšné podobě. Kvalita surovin, které použijete, hraje klíčovou roli ve výsledku. Proto je vhodné zařadit mouku, máslo, mléko, vejce a další potřebné suroviny ideálně v bio kvalitě. Místo cukru přidejte více mandlí, ořechů, banánů, kakaa či rozinek. Ty dodají vašemu cukroví výbornou chuť a učiní z něj dobrotu, skoro jako od babičky.

Novinkou letošních Vánoc jsou Energy kuličky z pohankových otrub. Jsou skvělým zdrojem energie a bílkovin během celé zimy, pohanka patří mezi tzv. zahřívací potraviny. Stačí vám k tomu pohankové otruby, mléko, kešu oříšky, ovesné vločky, chia semínka, kakao a pár dalších okořeňujících přísad, které najdete v našem vánočním receptu. 

Rádi bychom vám také s hrdostí oznámili, že e-shop Probio.cz získal prestižní ocenění na Heureka.cz, kde byl ohodnocen 5 hvězdičkami a dosáhl 100% spokojenosti zákazníků. Tímto vám garantujeme, že naše produkty jsou nejen kvalitní, ale také spolehlivé. „Ověřeno na Heureka.cz.“ 

Široká nabídka produktů Probio je dostupná na e-shopu https://www.probio.cz

 

PRODUKTOVÉ TIPY

 

Špaldová mouka hladká 1 kg BIO PROBIO

Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček.

Akční cena: v rámci akce Probiotip na e-shopu probio.cz: od 22. 11. do 22. 12. 

cena 52 Kč / 1 kg

 

 

 

 

Špaldová mouka chlebová 1 kg BIO PROBIO

Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou, a celozrnnou moukou. Chlebová mouka si zachovala část obalové vrstvy, dobře se zpracovává a k tomu ještě obsahuje podstatnou část důležitých nutričních látek pro náš organismus.

Akční cena: v rámci akce Probiotip na e-shopu probio.cz: od 22. 11. do 22. 12. cena 47 Kč / 1 kg

 

Špaldová mouka celozrnná jemně mletá 1 kg BIO PROBIO 

Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nacházejí v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…

Cena: 58 Kč / 1 kg

Kategorie: