Krásný šperk jako důkaz lásky na celý život

 

Snad každá žena se těší na moment, až před ní její vyvolený partner poklekne a požádá ji o ruku. Jde většinou o jeden z nejvýraznějších momentů v životě ženy. Jak ale správně vybrat zásnubní prsten, který bude ruku vaší vyvolené zdobit po celý život? 

Zásnuby jsou nezapomenutelným momentem pro každý pár, a tak je potřeba věnovat odpovídající pozornost výběru prstenu. Česká rodinná zlatnická firma JK Jitka Kudláčková pomáhá svým klientům vybrat nebo vytvořit zásnubní prsten přesně podle jejich představ. V prodejně v Praze lze vybírat z široké nabídky zásnubních prstenů, pokud má ale klient speciální požadavky, zkušení zlatníci vytvoří prsten přímo podle jehoindividuálních přání. „Zakládáme si na osobním přístupu ke každému klientovi. Poradíme s výběrem, šperk na zakázku navrhneme a vyrobíme. Prsten, který nakonec ozdobí ruku budoucí nevěsty, bude odrážet přesně to, jaká je a co má ráda,“ říká Jitka Kudláčková. „Vybírat s vámi budeme z palety kvalitních materiálů, přírodních kamenů a nejrůznějšího provedení. Šperk budeme tvořit s cílem, aby doplnil krásu a podstatu vaší partnerky,“ dodává. Nejdoporučovanějším materiálem pro výrobu zásnubního prstenu je zlato, protože je stabilní, hodnotné a nabízí výběr ze tří barev. Přírodní kameny pak dokreslí krásu samotného prstenu.

Cílem značky JK, která letos oslaví 30. narozeniny, je doprovázet klienty při důležitých momentech jejich života a pomoci jim vyjádřit hluboké city k jejich blízkým. „Zásnubní prsten bývá často prvním šperkem, který u nás klient vybírá. Na to zpravidla navazuje výběr snubních prstenů a jak život plyne, objevují se další výrazné momenty jako narození dítěte, narozeniny nebo nejrůznější výročí,“ vysvětluje Jitka Kudláčková a dodává. „Jsme moc rádi, že si naše zlatníky vybrala také Alice Bendová, která je naší klientkou. Učaroval jí prsten z kolekce JK Diva. Její partner se tím inspiroval a nechal jí k zásnubám vyrobit výjimečný a velmi detailně propracovaný prsten s výrazným centrálním diamantem a padesáti malými diamanty okolo. Celkově tak tento šperk připomíná květ.“

Všechny kolekce značky JK si můžete prohlédnout na webových stránkách www.jk.cz a zakoupit je online v e-shopu. Jakmile to vládní opatření dovolí, odborní prodejci se budou klientům opět věnovat v prodejně Filadelfie v BB Centru v Praze 4. Do té doby jsou k dispozici pro konzultace a asistenci při výběru online nebo telefonicky. 

Tipy pro výběr zásnubního prstenu

1. Podívejte se, jaké šperky má vaše partnerka ráda a z čeho jsou vyrobené. Ženy většinou preferují zlato, které má tu výhodu, že je možné vybírat ze třech barev.

2. Prohlédněte si její šatník. Mění se neustále podle trendů nebo má ráda klasické kousky nebo dokonce vintage? Design prstenu by měl být v souladu s jejím stylem.

3. Zamyslete se nad velikostí. Je vaše partnerka subtilní nebo spíš vysoká? Má menší ruce nebo dlouhé prsty? Podle toho s vámi odborný asistent prodeje vybere ten nejvhodnější design.

4. Bílý diamant je pohádkovou klasikou. Některé ženy ale mají rády barvy, zamyslete se proto nad oblíbenými barvami vaší vyvolené. Podle toho se dají vybírat barevné kameny, které jsou v současné době velmi trendy. Možností je také kámen podle znamení, ve kterém byla narozená.

 

JK Jitka Kudláčková
Reprezentativní prodejna
Areál BB Centrum 
Obchodní pasáž budovy Filadelfie
Želetavská 1525/1, Praha 4

Tel: 420 241 091 761

info@jk.cz


s diamantem 20.900 Kč

s rubínem a diamanty, 18330 Kč

se safírem, 19.180 Kč

 

Kategorie: