Diář pro radikální změnu životního stylu

Toužíte po změně životního stylu, chcete dosáhnout lepší psychické i fyzické kondice, stárnout co nejpomaleji a naučit se lépe zvládat stresové situace? V tom případě je pro vás jako stvořená knižní novinka s názvem Diář pro radikální změnu životního stylu, jejímž autorem je Dr. Ivan Černohorský. 

Díky knize se vám podaří...

…přirozeně snížit hladinu stresu v těle a zvýšit mentální odolnost.

…zlepšit svou vitalitu spolu s fyzickou a psychickou kondicí.

…snadněji zhubnout a snížit svůj biologický věk.

…posílit své kognitivní schopnosti.

...omezit zánětlivé projevy v organismu a bolesti.

...snadněji předejít civilizačním chorobám, k jakým dnes patří především rakovina, kardiovaskulární choroby, diabetes, metabolický syndrom i mnoho dalších.

 

 

 

Pár slov o autorovi:

Dr. Ivan Černohorský (*1962) vystudoval fakultu národního hospodářství v Německu. V 90. letech pracoval jako vědecký asistent na katedře mezinárodních vztahů a monetární ekonomie na univerzitě ve Würzburgu, kde získal doktorát z ekonomie. Na přelomu milénia pracoval ve vrcholných funkcích v bankovnictví v Praze i v Mnichově. Od roku 2005 se však věnuje kognitivně-behaviorálním tématům. V posledních letech se pak zajímá o výzkum strategií proti stárnutí, o zvyšování prevence civilizačních chorob a sportovní výkonnosti. Je zakladatelem a master coachem Mindset Academy.

Diář pro radikální změnu životního stylu pořídíte přímo na oficiálních stránkách

Mindset Academy: www.mindset.cz

Cena: 450 Kč včetně DPH, doprava je zahrnuta v ceně.

 

Kategorie: