Hodování v oblacích. Nebeské menu připraví hvězdný Pavel Býček

Voda z Vltavy si odnesla další rok a do Prahy se vrací nejžádanější kulinární atrakce. Začátkem září se bude opět obědvat a večeřet v oblacích, tedy na plošině vytažené do výšky padesáti metrů nad městem. Kouzelná atrakce s názvem Dinner in the Sky je již nedílnou součástí pražského gastronomického kalendáře. A jaké novinky nás letos čekají?

Už v loňském roce se plošina Dinner in the Sky přestěhovala přímo do srdce historické Prahy na pražskou náplavku. Také letos se bude startovat z Dvořákova nábřeží, a právě tato nádherná lokace umocní celý zážitek. Co se naopak mění je postava šéfkuchaře, neboť letošní nebeské menu dostal na starost hvězdný Pavel Býček, který působil v michelinském Alcronu a nyní má v Holešovicích vlastní restauraci The Eatery, která získala prestižní ocenění Bib Gourmand.

Začíná se jako vždy na začátku září, první prodloužený víkend v oblacích proběhne od 1. do 4. září, druhý termín je 8. až 11. září. 

Kategorie: