Bodyguardi před pigmentovými skvrnami

Také se vám v létě objevují na obličeji nežádoucí hnědé flíčky? Poradíme vám, jak jejich vzniku efektivně předcházet a čím co nejúčinněji zakrýt ty, které vám na tváři po letošním slunění možná přece jen zůstanou… 

Na slunci bez starostí 

Skvělým společníkem pro slunné dny je HELIOCARE 360° Pigment Solution Fluid. Poskytuje pleti velmi silnou fotoimunoprotekci (SPF 50+), která výrazně omezuje tvorbu hyperpigmentace. Obsahuje patentovaný přírodní filtr Fernblock a glykosylázy, které chrání pokožku před účinky oxidace a znečištěným vnějším prostředím přispívajícím k vytváření tmavých skvrn. Najdete v něm také rozjasňující látku Niacinamid spolu s elagickou kyselinou, které rovněž omezují pravděpodobnost hyperpigmentace a efektivně sjednocují barvu kůže. Tento velmi lehký fluid se snadno roztírá a nezanechává na pleti bílý ani mastný film. Je hypoalergenní, nekomedogenní, voděodolný, bez parabenů, dermatologicky a oftalmologicky testovaný. Prostě dokonalý. 

I v horkém letním dni pleť bez chybičky 

Pokud se nechcete ani v létě vzdát make-upu, cítíte se v něm více sebejistě, a přece jen jeho pomocí ráda zakryjete i nějaké ty stávající pigmentové skvrny, vsaďte na HELIOCARE Advanced Compact Oil-Free SPF 50. Jedná se o make-up v polštářku s pudrovou složkou, který svým složením pomáhá předcházet tvorbě pigmentových skvrn a zároveň výrazně zpomaluje stárnutí pleti vlivem slunce. Make-up obsahuje přírodní filtr Fernblock s výtažky ze vzácné tropické kapradiny, extraktem ze zeleného čaje a vitaminy C i E, tudíž má výrazné antioxidační a regenerační účinky. Make-up dokonale sjednotí odstín pleti a zakryje veškeré nedokonalosti. Přitom je nekomedogenní, tudíž nezanáší póry. Můžete ho použít k reaplikaci kdykoliv během dne. 

Zmizík nechtěných hnědých flíčků 

Jestli už vás nějaké pigmentové skvrny trápí, zkuste je večer před spaním ošetřit lokálním gelem NEOSTRATA Dark Spot Corrector. Díky obsahu alfa-hydroxykyselin (AHA) a polyhydroxykyselin (PHA), antioxidantům, vitaminu C, kyselině kojové a extraktu z lékořice pomáhá s výraznou obnovou pokožky, redukcí hyperpigmentace i s celkovým sjednocením odstínu pleti. Gel můžete aplikovat nejen na obličej, ale třeba i na hřbety rukou a samozřejmě také na další místa, kde se vám hnědé flíčky objevily. 

Noční kouzelník a strážce v jednom balení 

V rámci prevence i pro ošetření stávající pigmentace doporučujeme před spaním použít krém NEORETIN Discrom Control Transition Cream. Tento zesvětlující krém s hydratačními a zklidňujícími aktivními složkami obsahuje technologii Whitening Booster System, kyselinu tranexamovou a látku Niacinamid, které společně omezují možnou pigmentaci pokožky. V krému nechybí ani patentovaná technologie RetinSphere® a technologie EDAFENCE® chránící pokožku před znečištěním vnějšími vlivy, které jak známo také výrazně přispívají k tvorbě pigmentových skvrn. 

Více o uvedených produktech se dozvíte na www.tarsio.cz. Společnost TARSIO Medical s.r.o. je výhradním distributorem všech výše zmíněných značek lékařské kosmetiky pro ČR a SR.

Kategorie: