Vyhlášená dejvická restaurace připravila na léto různorodé menu, které potěší milovníky skvělé gastronomie. At už si chcete užít romantiku vlahých letních večerů v tiché zahrádce či najít klidné místo na pracovní oběd, právě tady se o vás postarají na špičkové úrovni. Příjemná atmosféra je zde samozřejmostí, na kterou si rádi rychle zvyknete.
Šéfkuchař František Maděra se letos zaměřil na české speciality a jejich moderní úpravu. Zkusit můžete neobvyklé spojení telecího brzlíku se šťovíkovým crème fraîche doplněným křupavými vepřovými škvarky, nebo jehněčí předeček s pohankovou nádivkou a salátkem z klíčků mladého hrášku.
Telecí je v nové nabídce přítomné jako steak ochucený cuketovým suflé a lehkým nádechem Itálie v podobě omáčky z bílého vína a oregana. Další masovou lahůdku představuje vykostěné selecí kolínko s krémem z listového špenátu a bramborovými plackami. Obměnily se také rybí pokrmy, jimž nyní vévodí lehce zauzený pstruh s okurkovým želé a koprovým krémem či nezvyklá kombinace tuňáka a choriza.
Návštěvu doporučujeme zakončit jedním z vynikajících dezertů. Pro zastánce klasiky jsou v menu domácí tvarohové knedlíčky, moderní sladké tečky na závěr se nabízí v podobě Baileys cheesecake nebo jako čokoládový fondant s jogurtovou zmrzlinou a karamelovou omáčkou. Dobrá chuť je zaručena!