Columbia představuje revoluční univerzální trekové boty Columbia Facet

Letošní hezký a teplý podzim láká k procházkám v přírodě a to i s ohledem na situaci. V lese nebo v horách přeci jenom potkáme méně lidí a můžeme si užívat čerstvého vzduchu. Abyste ale byli navzdory výkyvům počasí i různému prostředí v úplné pohodě, vyplatí se pořídit si kvalitní, pohodlnou, multifunkční obuv i oblečení, které vás udrží v suchu a teple. 

Trendem doby je spojení funkčních technologií, moderního atraktivního designu a univerzálního použití s nekompromisním pohodlím. Proto značka Columbia, jeden ze světových lídrů a inovátorů v oblasti outdoorového a sportovního vybavení, uvádí na trh jedinečnou řadu bot Columbia Facet. Univerzální designovou multifunkční trekovou botu, která naprosto mění zažitý úzus outdoorové obuvi a představuje novou dimenzi špičkové trekové boty v podobě stylové designové „sneakersky“ v atraktivních barvách. Jejich pohodlí i design nepochybně oceníte i při vašich toulkách po městě. 

Boty Columbia Facet v sobě kloubí letité outdoorové know-how i špičkové technologie značky Columbia. Výsledkem je lehká bota s propracovanou konstrukcí, nadčasovým designem a funkčními prvky od svršku po podrážku. Columbia Facet je bota, která se postará o pohodlí ať už při běžné procházce parkem tak při horském výšlapu po nestabilním kamenitém povrchu. 

Bota vyniká mezipodešví s tlumícím odpružením a vestavěnou stabilizací paty pro pohodlný odraz i došlap v jakémkoliv terénu. Jistotu každého kroku pak zaručuje i členitá neklouzavá Omni-Grip podrážka s extrémní schopností přilnout k mokrému i suchému povrchu. Další pohodlí jistí balistický prodyšný a zároveň u některých modelů voděodolný textilní svršek s technologií OutDry nebo systém rychlého utahovaní tkaniček. Boty Columbia Facet pak korunuje nečekaný originální a nadčasový design stylové tenisky či futuristické kotníčkové boty. 

Boty Columbia Facet jsou k dispozici ve třech řadách pro muže i ženy. Vybírat můžete z klasických neutrálních barev jako černá nebo šedá, přes oblíbené modré odstíny. Dámy jistě ocení i výrazné odstíny růžové či fialové.  

Boty Columbia Facet zakoupíte ve značkové prodejně Columbia v OC Letňany Praha nebo v prodejnách Columbia Sportswear v brněnském centru Olympia či olomoucké Šantovce. Dále pak v Urban Storu nebo na eshopu www.sportovna.cz.

Kategorie: