Domácí peeling NEOSTRATA Smooth Surface Glycolic Peel

Pečovat o pleť v době, kdy si nelze svobodně zajít ani na kosmetiku, je momentálně velmi obtížné. Naštěstí je tu profesionální peeling pro domácí účely od americké lékařské kosmetiky NEOSTRATA®, díky němuž bude vaše pleť vypadat stejně dobře, jako po pravidelných návštěvách prvotřídního salonu.

Smooth Surface Glycolic Peel z řady RESURFACE:

Vyhlazující domácí peeling, 36 kúr

Jednokrokový peeling pro domácí použití byl experty vyvinut tak, aby došlo účinně, ale současně velmi šetrně, k optimální penetraci aktivních látek do pokožky.
Hlavní složkou je kyselina glykolová, která působí exfoliačně, zrychluje buněčnou obnovu, čistí póry a pomáhá zlepšit texturu pleti i sjednotit její tón.
Obsahuje revoluční patentovanou aktivní složku Aminofil®, která buduje přirozený objem pleti a viditelně redukuje výskyt jemných linek a vrásek.

Peeling optimalizuje pH pokožky.
Ideální ke každodennímu ošetření pleti večer pro exfoliaci a zjemnění.
Určený zejména pro normální a mastnou pleť (nevhodný pouze pro osoby s přecitlivělostí na kyselinu glykolovou).
Řeší komplexní anti-aging (redukuje vrásky a zpevňuje pleť), akné, rozšířené póry a špatnou texturu pokožky. 
Pleť hydratuje a podporuje její přirozenou obnovu.

Aplikace: Před prvním použitím přelijte celý obsah lahvičky do kelímku s vatovými tampony. Vyjměte jeden vatový tampon a přetřete s ním odlíčenou/vyčištěnou oblast obličeje, krku a dekoltu. Vyhněte se oblasti rtů a očí. Jemně roztok vmasírujte do pleti a nechejte zcela zaschnout. Poté aplikujte jakýkoliv hydratační krém NEOSTRATA®.
Tento peeling nevyžaduje oplachování ani neutralizaci. Obsahuje alfa hydroxy-kyseliny (AHA), které mohou zvýšit citlivost pokožky na sluneční záření. Při používání přípravku proto omezte pobyt na slunci a používejte krém s SPF raději ještě týden po ukončení peelingové kúry.

Prodává www.tarsio.cz, 60 ml, 36 kúr, 1599 Kč

 

Kategorie: