Cestování s erotickými hračkami: Můžete s nimi do letadla?

Kdo je připraven, není překvapen, což při cestování platí dvojnásob. Asi nikdo z nás by totiž nechtěl řešit problémy s diskrétním obsahem svého kufru za přítomnosti ochranky a letištního personálu… Jak tedy cestovat letadlem s erotickými hračkami a je to vůbec možné? 

Většina dnešních moderních erotických pomůcek je dobíjecích a mají v sobě lithiovou baterii. A to je ten problém, cestujete-li letadlem. Na tyto baterie se totiž vztahují přísná pravidla, která vám mohou zkomplikovat cestu. Jejich převážení upravují předpisy Mezinárodní organizace pro civilní letectví (ICAO), které říkají, že baterie nepatří do zavazadlového prostoru, proto je musíme převážet v příručním zavazadle. Tento fakt se samozřejmě netýká pouze vibrátorů a dalších erotických hraček, ale i jiných zařízení, k jakým patří notebook, powerbanka či mobilní telefon.

A co se stane, pokud přístroj zapomenete ve velkém odbaveném zavazadle? Budete vyvoláni. „Baterie musí být z odbavovaného zavazadla vyjmuta a cestující si je musí vzít s sebou na palubu letadla,“ potvrzuje mluvčí Letiště Praha Marika Janoušková. Nejspíš si ani nechcete představit tu situaci, jak se svým oblíbeným erotickým společníkem pochodujete před zraky všech přítomných po letišti, že…? V tom případě uložte pomůcku raději do příručního zavazadla, a to i s tím rizikem, že možná budete muset zavazadlo otevřít a hračku vyndat. Nebudete první, ani poslední…

 

Lithiové baterie mohou zavinit požár 

A proč vlastně mají letecké společnosti tak striktní pravidla týkající se lithiových baterií? Jedním z důvodů je to, že lithiové baterie mohou při poruše nebo nesprávném použití vyvolat tepelnou reakci, která může vést k požáru. Tato reakce je známá jako tepelný výbuch nebo termální runaway. Také v případě požáru na palubě hrozí nebezpečí, protože lithiové baterie hoří velmi intenzivně a situaci by tak mohly ještě zhoršit. Pokud cestujete mimo Evropskou unii, raději se na podmínky dané letecké společnosti ještě podívejte. Například v Číně i jinde v Asii by neměla být v kufru zabalena ani tužková baterie.

Kam hračky raději vůbec nebrat

Cestujete-li do Asie či zemí Blízkého východu, pečlivě zvažte, co si s sebou opravdu potřebujete zabalit. Například ve Spojených arabských emirátech jsou erotické hračky přísně zakázány, neboť jsou klasifikovány jako pornografický materiál. Pokud je u vás objeví letištní kontrola, budou vám zabaveny a vy se dokonce vystavíte riziku trestního řízení. Zákaz erotických pomůcek platí také pro Saudskou Arábii, Thajsko, Vietnam či Maledivy. Pokud tedy cestujete letadlem za hranice Evropy, stojí za to se podívat na pravidla příslušné země. V rámci cest po Evropě se ale nemáte čeho bát. Jen si nezapomeňte zabalit svou oblíbenou hračku do příručního zavazadla, a pak už Au revoir! 

Co si vzít s sebou na dovolenou:

Stimulátor klitorisu SVAKOM Pulse Galaxie

Magický stimulátor klitorisu z hedvábně jemného silikonu je ukrytý v cestovním obalu z odolného ABS plastu. Fantastická patentovaná technologie bezkontaktních tlakových vln nabízí 5 režimů s 5 intenzitami sání pro dokonalou stimulaci klitorisu. Stimulátor je propojitelný také s mobilní aplikací. K dostání je ve fialové nebo černé barvě.  Prodává www.flagranti.cz, 2369 Kč.

Stimulátor Iroha + Kushi

Unikátní erotická pomůcka z hedvábného silikonu disponuje i protiprachovou úpravou. Nabízí 7 režimů silných vibrací. Má jedinečný tvar mušle, který vám dopřeje dokonalé doteky a fantastické prožitky kdykoliv a kdekoliv, dokonce i pod vodou. Stimulátor je totiž plně vodotěsný, a to až do 50 cm. Prodává www.flagranti.cz, 3069 Kč.

Masturbátor Tenga Pocket Block Edge

Jednorázový masturbátor s bohatými stimulačními vzory, který je vyrobený z hedvábného, až extrémně pružného realistického materiálu TPE, je ideální pro muže na cestování. Dopřeje jim totiž luxusní doteky plné něhy, které jsou potřebné pro jedinečný prožitek orgasmu. Prodává www.flagranti.cz, 149 Kč.

Pěna Loovara Cleany Weenie For Him

Báječná čisticí pěna pro dokonalou intimní hygienu penisu a oblasti genitálií před aktem, po aktu, ale třeba i po holení. Pěna má unikátní veganské složení. Obsahuje Aloe Vera a Panthenol pro intenzivní zvlhčení, ošetření, očištění a zklidnění citlivé pokožky intimních partií. Pěna je dermatologicky testovaná. Prodává www.flagranti.cz, 100 ml za 329 Kč.  

 

Pěna Loovara Pussy Polish For Her

Báječná čisticí pěna pro citlivou intimní hygienu vulvy a oblasti ženských genitálií. Pěna má unikátní veganské složení. Obsahuje Aloe Vera a Panthenol pro intenzivní zvlhčení, ošetření, očištění a zklidnění citlivé pokožky intimních partií. Pěna je dermatologicky testovaná. Díky pěně dopřejete svému klínu dokonalou čistotu kdykoliv jen chcete a potřebujete. Prodává www.flagranti.cz, 100 ml za 329 Kč. 

Kategorie: