Nové šaty od Drexiss? Bude to láska na první pohled!

Česká módní značka Drexiss, za kterou stojí mladá a talentovaná maminka chlapečka a holčičky, Petra Dresslerová, si na letošní jaro připravila novinku, která nadchne milovnice pohodlné ženské módy s lehce sportovním nádechem. Jedná se o teplákové šaty GAB s tříčtvrtečním rukávem, které mají ve švu sukně dokonce schované kapsy. 

Šaty jsou bavlněné (94 % bavlna, 6 % elastan) a ušité ve standardní délce 90 cm pro všechny velikosti (XS-XL). Pokud byste však potřebovaly šaty delší nebo naopak kratší, stačí si napsat o jiné rozměry a vaše přání bude vyslyšeno. Šaty jsou k mání ve dvou barevných variantách, a to v takzvané OLD PINK nebo DARK KHAKI. 

Kromě dámských šatů GAB ale na e-shopu Drexiss.cz nově najdete i funkční šaty CoolMax BLACK/LEOPARD. Šaty jsou ušité z rychleschnoucího funkčního materiálu COOLMAX®, který odvádí vlhkost od těla a udržuje tak stabilní teplotu. Šaty budete milovat v horkých letních dnech. Obléknout je ale můžete i tehdy, pokud máte v plánu náročnější outdoorové aktivity, u kterých přesto chcete vypadat žensky. Drexiss šije šaty CoolMax v délce 85 cm (pro postavu 160-170cm) nebo 95 cm (pro postavu 170- 180 cm). Zvolenou délku jednoduše zadáte v posledním kroku své on-line objednávky. 

Česká značka Drexiss ale rozhodně není jen o dámských šatech. Na e-shopu najdete pohodlné i funkční oblečení jak pro dospělé, tak i pro děti. Trendy maminkám pak Drexiss nabízí možnost sladit svůj outfit s dítětem. Řadu modelů zde totiž najdete ve variantě pro dospělého i pro jeho ratolest. 

 

Kategorie: